Er du på YouTube Mr. Manuellterapeut ?

Svaret er JA! www.youtube.com/manuellterapi er adressen hvor videoer knyttet til manuellterapi- hverdagen blir plassert. Det er masse fine videoer med foredrag, teknikker og andre inspirerende ting og tang på YouTube så jeg har samlet disse et sted med en enkel adresse. Slik kan til og med jeg finne de igjen i den hektiske hverdagen 😉

Jeg vil bruke YouTube til å laste opp enkle øvelser jeg bruker i hverdagen, dele videoer jeg synes er nyttige, kanskje kan jeg også vise hvordan jeg forklarer ulike konsepter til pasienter. Jeg synes det er inspirerende å se hvordan andre jobber så da kan jo jeg også dele hva jeg gjør. Det skal sies at dette er på teststadiet så man får ta det for det det blir 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg meg flere steder:

Du finner info fra meg på følgende steder.