Hvordan holde seg faglig oppdatert – Feedly

Skal man bli bedre som kliniker så er de fleste enige om at det er viktig å holde seg faglig oppdatert. Det er en av styrkene til manuellterapien at gode manuellterapeuter endrer sin praksis etterhvert som ny forskning viser vei.

Jeg har begynt å bruke Feedly for å få input på ny forskning. Dette er en flott ‘portal’ hvor jeg kan tilpasse mine egne RSS feeds og det blir satt opp ryddig og pent. Søker man feks via Pubmed kan man lagre søkene sine som RSS feeds så dukker de opp i Feedly så fort ting blir publisert. PDF på artiklene får jeg så tak i via Alumni abbonnement via University of Melbourne. De fleste universiteter har tilbud om Alumni medlemskap hvor man har tilgang til bibliotektjenestene deriblant databasene med full tekst artikler.

Heidi Allen – Digital Strategist jobber blant annet for BodyInMind og har laget en flott video hvor hun praktisk viser hvordan hun benytter Feedly. Enjoy !:

Klikk her for bedre kvalitet på videoen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg meg flere steder:

Du finner info fra meg på følgende steder.