Min blogg som kasus hos Heidi Allen – Online :)

For en tid tilbake ble jeg spurt av Heidi Allen – Online om jeg kunne skrive ned mine tanker rundt det å være manuellterapeut og samtidig  aktiv bruker av sosiale medier i den kliniske hverdagen. Idag er dette publisert på hennes blogg under tittelen – Case Study in Social Medicine. Dette er morro for meg da Heidi Allen er hjernen bak markedsføring og «online visibility» for kvalitetssider/personligheter som BodyInMind, Lorimer Moseley. Hun jobber også med sider som Health EngineBeyondDigitalMediaLife In The Fast Lane.

Er du innen helsebransjen og vurderer bruk av sosiale medier for å få frem ditt arbeid, forskning eller ønsker å bygge din profil på nettet er Heidi Allen personen du skal kontakte. Hun jobber profesjonelt mot dette markedet og har lang erfaring innen helse publisering og markedsføring. Anbefales!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg meg flere steder:

Du finner info fra meg på følgende steder.