Interessant lesning om helse og manuellterapi

Diigo er en genial tjeneste for å ha kontroll på ting man kommer over på nett som er verdt å samle på. Jeg har laget meg et manuellterapibibliotek hvor jeg samler ting som er relevant for helsepersonell. Dette er lett å komme til via denne adressen http://www.diigo.com/list/vegardo/manuellterapi . Det finnes også en Diigo link på siden min til høyre for «easy access».

Manuellterapi.org på Diigo

Diigo finnes for Iphone/Ipad og Android samt plugins/extensions for Firefox, Opera, IE og Chrome. Det er superenkelt i bruk og funker iallefall for meg optimalt. Manuellterapi-biblioteket oppdateres kontinuerlig så her kan man finne informasjon som en sunnmøring synes er interessant 🙂

Enhanced by Zemanta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg meg flere steder:

Du finner info fra meg på følgende steder.