Effektiv tøyning av Pectoralis Minor – en Video

Pectoralis Minor stramhet er ofte en gjenganger ved skulderdysfunksjoner. Stram pectoralis minor gir en anterior tilt av skapula samtidig som den inhiberer nedre trapezius som da gjerne gjør det subacromiale rommet mindre. Å få pectoralis minor noe lengre, eller å stimulere den til å slappe av kan gi gode resultater. Under følger en video hvor de hevder de har den mest effektive metoden for å tøye pectoralis minor. Jeg liker den godt da den kombinerer tøyning med aktiv øvelse, noe jeg har tro på er mer effektivt enn kun tøyning alene. Enjoy! Har du andre effektive øvelser for pec min, del de gjerne i kommentarfeltet.

httpv://www.youtube.com/watch?v=gjCTApnVVEc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg meg flere steder:

Du finner info fra meg på følgende steder.