Hvordan behandle tendinopatier i 2011 – en PodCast

British Journal of Sports Medicine presenterer med jevne mellomrom interessante podcaster. I denne presenterer Jill Cook hvordan man i 2011 behandler tendinopatier – seneskader. Jeg har tidligere nevnt at jeg hadde Jill Cook som foreleser i Melbourne, og fra de husker jeg hennes første setning ganske godt. Den var noe slikt som (fritt oversatt): «Ok, det er absolutt ikke noe galt med eksentrisk trening, men jeg kan fortelle dere at jeg benytter ikke eksentrisk trening i min rehabilitering av tendinopatier.» Det utløste jo litt grimaser fra oss skandinaver, med svenskene i spissen ;). Men etterhvert som hun nyanserte sine synspunkter ble alt litt klarere.

Under kan dere nyte Podcasten med navnet (klikk på linken under):

Professor Jill Cook on managing tendinopathies in 2011

Mer skriftlig info her: Is tendon pathology a continuum? A pathology model to explain the clinical presentation of load-induced tendinopathy
Og originalposten her: Professor Jill Cook on managing tendinopathies in 2011


Enhanced by Zemanta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg meg flere steder:

Du finner info fra meg på følgende steder.