Motivasjon og energi i hverdagen :)

Jeg har kommet meg til Surrey i England hvor jeg skal overvære et seminar stelt istand av The Energy Project. Håper å kunne lære litt om «refuelling» , stress management etc både til personlig bruk og til terapeutisk bruk. Etter å ha lest boken The way we’re working isn’t working ble jeg interessert i deres måte å «energize» folk på. Morro med litt ny stimuli og motivasjon iblant.

Vi terapeuter prøver jo å hjelpe folk til å bli bedre, det være seg bedre til å hoppe uten smerter, bedre til å gå etter en operasjon eller rett og slett bedre til å takle hverdagen med eller uten vondter. Og man får ikke alle bra – men ikke gi opp :=)

Både pasient og terapeut trenger litt motivasjon innimellom.

Denne videoen er i den sammenhengen en fin motivator/inspirasjon. For en avdanket friidrettsutøver, som er fan av Arcade Fire, så imponerer jo denne selvfølgelig også på konkret nivå  🙂 Enjoy!

httpv://www.youtube.com/watch?v=cM5A1K6TxxM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg meg flere steder:

Du finner info fra meg på følgende steder.