Hvorfor starte en blogg i 2012?

Jeg har vært slack på bloggen i det siste, av egen fri vilje 🙂 Når slagordet for 2012 er ‘family first’ så blir dette gjerne nedprioritert.  Det betyr ikke at dette dør hen og ikke er en glimrende plattform til å få ut helseinformasjon jeg synes er viktig. Og, som det sies i videoen, metakognisjonen som må til for å skrive et enkelt blogginnlegg kan være positivt for personlig utvikling – det tror jeg faktisk på 🙂 Men alt det fokus man mister på å henge med på all strømmen av informasjon i den sosiale medie verden ellers, tror jeg,  kan være mindre bra for meg. Så å holde ensidig vedvarende fokus på en oppgave blir viktigere for meg i 2012, samt det å oftere velge bort informasjon.  Så da får vi se hvordan dette går. Godt Nytt År forresten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg meg flere steder:

Du finner info fra meg på følgende steder.