Min presentasjon på grunnkurs i privat praksis

Jeg ble for noen uker siden spurt om å holde et innlegg i drift av privat praksis, fordeler og ulemper uten driftstilskudd. Arrangør var Norsk Fysioterapeutforbund og det ble holdt på UBC på Ullevål Stadion 20.10.12.

Jeg fikk 2×45 minutter. Så siden tiden var ganske så lang, og publikum var folk som gjerne ønsket å hoppe i det og starte sin nye klinikk, tenkte jeg at det er dumt å henge seg opp i ulempene 🙂 Målet mitt var å gi de som hørte på fakta, informasjon og inspirasjon slik at de hadde mer lyst til å starte sin klinikk når de gikk derfra. Samt noe håndfast å ta med seg i sin egen prosess videre. Her følger min presentasjon:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg meg flere steder:

Du finner info fra meg på følgende steder.

2 Responses to Min presentasjon på grunnkurs i privat praksis

 1. Sigurd MikkelsenNo Gravatar 21. oktober 2012 at 15:01 #

  Hallois, Vegard!

  Så flott presentasjon! Husker du pratet om et presentasjonsprogram en gang, kan det ha vært et par år siden, og at jeg så en videopresentasjon. Har mange ganger prøvd å grave meg frem til hva det het og fikk aldri fingen ut for å spørre – kult at det dukket opp igjen nå! Kan tenke meg at publikum er litt mer våkne når man bruker Prezi enn ved powerpoint slides…

  Godt å se at du er mer aktiv på SoMe igjen! Er det slik at du starter alt i google som deretter kjører det ut både på blogg, facebook og twitter? Synes oppdateringer fra google til facebook ser litt jalla ut så har holdt tilbake litt, men står og vurdere å bruke det… 😉

  Vi burde treffes snart! Du hører fra meg!

  • Vegard ØlstørnNo Gravatar 21. oktober 2012 at 20:44 #

   Takk for tilbakemelding, Sigurd. Fikk øvd meg litt på Prezi igjen ja. Det er superenkelt, går kjapt å få til et ganske ok resultat med bruk av templates etc :). Jeg kjører alt fra Google+ fremover nå, tenkte jeg. Men jeg ser jo at det er veldig lite aktivitet på fysio/Mt på G+ bortsettfra Diane, Ingraham. Kan jo utnytte Hangouts til det mest utrolige. Hvorfor kjører ikke Diane og co en Hangout on Air feks hvor de diskuterer ulike paradigmer? Vi kunne kjørt sammen en gjeng rundt omkring som diskuterer caser, kanskje ikke on Air, men det er voldsomme muligheter innen G+ slik jeg ser det. Men du har jo sikkert mer peiling enn meg på mye av dette, men dette er iallefall mine vurderinger. Kom over https://ifttt.com/wtf hvor du kan automatisere nesten hele ditt liv på internett…utrolig bra førsteinntrykk iallefall. Bruker det for å pushe G+ Rss feed til Facebook Page, Twitter og evt også til wordpress. Må teste litt til for å se om det ser ok ut. Skal teste jallaoppdateringer fra G+ til FB å se om jeg kan få det unJallafied.

   Peace

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge