Jeg ble offisielt fagpolitiker idag :)

Idag ble jeg valgt inn i styret for Faggruppen for Manuellterapi (NFFMT) under Norsk Fysioterapeutforbund (NFF). Etter Jan Pool sin innføring i IFOMPT sin historie og fremtidsplaner, er det med stor motivasjon jeg håper å kunne gjøre noe fornuftig for manuellterapimiljøet i Norge.

Mye jobb som skal gjøres, men noen fokusområder er:
– Arbeide for å etablere gode relasjoner innen norsk manuellterapimiljø
– Markedsføring av manuellterapeutene i primærkontaktrollen
– Arbeide for offentlig spesialistordning
– Arbeide for at primærkontaktordningen forankres sterkere i lov- og regelverk

+ mye mer. tvi tvi

#MT   #Helsepolitikk   #Fysioterapi   #Manuellterapi  

Google+: View post on Google+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg meg flere steder:

Du finner info fra meg på følgende steder.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge