Vi er så opptatt av helse at det går ut over helsa

Jeg hadde en pasient en dag som takka for at jeg brukte mye tid på å understreke at vedkommende kunne stole på sine egne fornuftige valg når det kom til helse, aktivitet, trening og mestring. Av alt som ble gjort den timen av undersøkelse, testing – retesting etc så var det det som vedkommende hentet ut som mest relevant og til hjelp i hverdagen. Veldig bra 🙂

I +Dagens Næringsliv står det en god artikkel om dette med mer. Denne er etter min mening knakandes god 🙂 Enjoy!

Det virker som vi er blitt så opptatt av å søke informasjon om helse at det går ut over helsa vår. Bruk heller denne tiden til å komme seg ut i frisk luft.

Slutt å lete etter en vidundermetodene. Folkehelse handler ikke om dietter eller optimalisering av treningsmetoder, men om hva man kan motivere befolkningen til å gjøre av fysisk aktivitet og godt kosthold gjennom et langt liv. Den optimale treningsmetoden, det sunneste næringsstoffet og den beste dietten finnes heller ikke. Den gyldne middelvei er alltid det mest optimale når det kommer til helse.

#MT   #Fysioterapi   #Manuellterapi

Embedded Link

Vi er så opptatt av helse at det går ut over helsa – DN.no
– Søken etter den optimale treningsmetoden og det optimale kostholdet er bortkastet tid, skriver førsteamanuensis Stig Leirdal. Les hele kronikken her.

Google+: View post on Google+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Følg meg flere steder:

Du finner info fra meg på følgende steder.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge