Om meg

Vegard Ølstørn
MPhysio | Manuellterapeut | Fysioterapeut

Manuellterapeut i Oslo som undersøker og behandler pasienter med plager i Muskel- og Skjelettsystemet. Behandler alle typer smerteproblematikk  knyttet til muskel og skjelett (nakkesmerte, hodepine, ryggsmerter, skuldersmerter, knesmerter mm), men jeg er spesielt interessert i smertemestring, smerter ifm ergonomi på arbeidsplassen og kognitive prosesser.

Min bachelorgrad i fysioterapi har jeg fra Hogeschool Enschede, Nederland (nå Saxion Hogeschool), mastergraden i musculoskeletal physioterapy (manuellterapi) har jeg fra University of Melbourne, Australia. Min veiledning, for godkjenning som primærkontakt i Norge, hadde jeg ved Hans & Olaf Fysio- og Manuellterapi i Oslo. Min veileder var Manuellterapeut Gustav Bjørke.  I 2011 ble jeg ferdig med videreutdanning innen kognitiv terapi (kognitiv adferdsterapi) via Nasjonalt Institutt for Kognitiv Terapi (NIKT).

Jeg er medeier av helseklinikken Din Helse Bjølsen på Bjølsen i Oslo. I tillegg har jeg 20% kommunalt driftstilskudd i Østensjø bydel, Abildsø Fysio- og Manuellterapi.  Av relevante verv så er jeg nestleder i Faggruppen for Manuellterapi under Norsk Fysioterapeut Forbund.

Jeg eier Ergonomi.no – Ergonomiske Produkter en nettsted som har det du trenger av ergonomiprodukter.

Follow Vegardol on Twitter

View Vegard Ølstørn's profile on LinkedIn